Na těchto webových stránkách využíváme soubory cookie které nám pomáhají při poskytování služeb.
Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies ukládaných na Vašem zařízení.
26-04-2023
Perníčky nemusia byť automaticky spájané s Vianocami. Môžete si ich upiecť aj len tak, na chuť, na návštevu alebo ako zdravú desiatu. Perníčky podľa nášho receptu sú totiž zdravým variantom, a to vďaka tomu, že obsahujú samé zdravé suroviny a vanilkový proteínový prášok.
Upečte si chutné proteínové perníčky podľa nášho receptu.
Tento recept na perníčky obsahuje vanilkový srvátkový proteín, ktorý je úplne prírodný. Vanilkový srvátkový proteín obsahuje vysoký podiel pravej vanilky, ktorá si zachováva všetky vitamíny a minerály. Zasýti vás na dlhú dobu alebo zregeneruje telo po náročnom športovom výkone.
Proteíny sú navyše vhodné na chudnutie a doplnenie energie. Proteínová diéta pomôže dodať do tela bielkoviny, čím dochádza k zahnaniu hladu a chute na sladké.
Bonusom proteínu vanilka je lahodná a svieža chuť, ktorú si budete chcieť vychutnať stále dookola! Vanilkový proteín obsahuje tie najkvalitnejšie a iba prírodné suroviny, a je úplne bez lepku a sóje.
Pri jeho výrobe sme nepoužili žiadne pridané látky, ako sú dochucovadlá, farbivá, arómy a ďalšie konzervanty. Balenie obsahuje 10 alebo 20 porcií (350 / 700 g). Vanilkový proteín sme vyrobili s láskou a starostlivosťou v Karlových Varoch.
Recept obsahuje proteín, múku, bielky, kokosový olej, sušené datle, med, perníkové korenie a jedlú sódu. Vanilkový srvátkový proteín zakúpite na našom e-shope. Recept je veľmi jednoduchý, len treba počítať s dvoma hodinami navyše pre odležanie cesta.
Ingrediencie
Poleva
Mandle rozmixujte na múku, pridajte vanilkový proteínový prášok, datle, sódu a perníkové korenie, opäť všetko mixujte. Keď je cesto celistvé, pridajte doň všetky ostatné suroviny, a všetko naposledy rozmixujte. Cesto vložte medzi dva listy papiera na pečenie a vyvaľkajte do požadovanej hrúbky – čím tenšie cesto, tým docielite chrumkavejšie perníčky.
Vyvaľkané cesto nechajte odležať na 2 hodiny v chladničke. Následne z cesta vykrajujte perníčky, ktoré poukladáte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte 15-20 minút na 150 ° C dozlatista. Po vychladnutí perníčky ľubovoľne ozdobte.
Postup pre polevu
Bielok utrite so stéviou, pridajte citrónovú šťavu a škrob. Stéviu a škrob postupne prisypávajte podľa veľkosti bielka. Konzistencia by mala byť tuhá. Naplňte zdobiace vrecko a perníčky ozdobte.
Držíte diétu alebo hľadáte doplnok stravy pri chudnutí alebo pri tréningu? Stačí si vybrať proteín z jednej z našich kategórií podľa vášho cieľa.