Na těchto webových stránkách využíváme soubory cookie které nám pomáhají při poskytování služeb.
Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies ukládaných na Vašem zařízení.
Proteínová jahodová tyčinka s kolagénom je prírodný proteín tyčinka s vysokým obsahom bielkovín, vlákniny a kolagénu. Obsahuje 8,5% lyofilizovaných jahôd a chutí úplne fantasticky. Stačí sa zahryznúť!
Vyskúšajte našu prírodnú proteínovú tyčinku s pravými jahodami! Obsahuje vysoký podiel bielkovín, vlákniny a celých 1 000 mg kolagénu. Ďalej sa v nej ukrýva 8,5% lyofilizovaných jahôd a je poliatá kvalitnou bielou čokoládou.
Prírodná proteínová tyčinka je rýchlym riešením, pokiaľ práve nemáte nič iné po ruke. Stačí si ich pár nachystať do kabelky alebo batohu a tešiť sa, až príde ich čas.
Viete, prečo je jahodová tyčinka od Natural Protein taká skvelá?
Naša jahodová proteínová tyčinka s kolagénom má vysoký obsah bielkovín, kolagénu, vlákniny a 8,5% lyofilizovaných jahôd. Zloženie je úplne prírodné. Navyše skvelo chutí, zaženie hlad a je hodnotným zdrojom dobre stráviteľných bielkovín a sacharidov.
Chuť tyčinky je jedinečná, konzistencia je mäkká a vláčna, jednoducho vynikajúca. Navyše vás výborne zasýti, dodá vám energiu a je skvelou desiatou, keď práve nemáte nič po ruke. Chutí naozaj božsky!
• Prírodná proteínová tyčinka z kvalitných surovín
• Vysoký obsah vlákniny, bielkovín a 8,5% jahôd
• Fantastická chuť, mäkká a vláčna štruktúra
• Rýchla desiata, ktorú máte vždy po ruke
Jahody sú nabité vitamínmi a minerálmi a sušenie mrazom im zachováva všetky dôležité živiny?
Vláknina z koreňa čakanky posilňuje zdravú črevnú mikroflóru, pozitívne pôsobí na trávenie a navyše má veľmi nízku energetickú hodnotu.
Kolagén je najrozšírenejší druh proteínu v našom tele, ktorý tvorí základ pohybového aparátu. Pôsobí pozitívne na pohybové ústrojenstvo, budovanie svalov, stav pleti, správne trávenie, zdravé srdce a cievy.
Kompletný zoznam a popis všetkých použitých surovín nájdete v záložke „zloženie a výživové údaje“.
Čakanková vláknina, srvátková bielkovina, biela čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, vanilkový extrakt), lyofilizované jahody 8,5%, čakanková vláknina, kokosový olej, kakaové maslo, maltitol, srvátkový proteínový izolát, kukuričná vláknina, hovädzí kolagén typu I, glycerol, sladidlo: steviol-glykozidy, emulgátor: slnečnicový lecitín.
Velikost balení: 50 g
Alergény: Výrobok neobsahuje alergény uvedené v Prílohe II Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č.1169/2011 v platnom znení.
GMO: Výrobok v súlade s požiadavkami Nariadenia (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín.
ve 100g | v 1 porcii (50 g) | |
---|---|---|
Energie | 1 583 kJ / 378 kcal | 792 kJ / 189 kcal |
Tuky | 17 g | 8.5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 12 g | 6 g |
Sacharidy | 24 g | 12 g |
- z toho cukry | 21 g | 10.5 g |
Vláknina | 27 g | 13.5 g |
Bielkoviny | 21 g | 10.5 g |
Soľ | 0 g | 0 g |
Lyofilizované jahody sú jahody sušené mrazom. Ide o metódu, ktorá predlžuje trvanlivosť ovocia, zachováva väčšinu vitamínov, minerálov a nestráca chuť ani vlákninu. Lyofilizované ovocie je 100% prírodné bez pridaného cukru. Sušené jahody obsahujú prísun vitamínov A, B, D a E, ale aj fosforu, draslíka, kobaltu, fluóru, medi, selénu, železa a sodíka. Tiež nesmieme zabudnúť na vitamín C, ktorého množstvo je porovnateľné s obsahom v citrusových plodoch. Jahody taktiež obsahujú kyselinu ellagovú, ktorá sa radí k antioxidantom.
Čakanková vláknina, inak tiež inulín, je prírodná látka, ktorá slúži ako prebiotikum. Inulín je sacharid – rozpustná vláknina, ktorá má veľmi nízku energetickú hodnotu. Z toho dôvodu ju nájdete v potravinách pre diabetikov a v diétnych výrobkoch. Vďaka svojej štruktúre sa nevstrebáva v tenkom čreve, ale prechádza až hrubým črevom, kde práve slúži ako prebiotikum. Posilňuje zdravú črevnú mikroflóru, pozitívne pôsobí na trávenie, pomáha proti zápche alebo pri cukrovke. Je zdrojom výživy pre prospešné baktérie v čreve, najmä pre priateľskú baktériu Lactobacillus bifidus. Vyživuje bunky čreva a udržuje rovnováhu črevnej mikroflóry. Tým podporuje naše zdravie a chráni nás proti chorobám.
Srvátková bielkovina (srvátkový proteín) je zdroj bielkovín tej najvyššej kvality. Obsahuje vysoký podiel aminokyselín a najvyšší podiel bielkovín z prírodných zdrojov. Srvátková bielkovina pochádza z mlieka (druhým proteínom tiež z mlieka je kazeín) a vzniká ako vedľajší produkt počas premeny mlieka na syr. Srvátkový proteín je oveľa lepší ako ostatné formy proteínov. Telu poskytuje širokú škálu aminokyselín, ktoré slúžia na budovanie svalovej hmoty, zároveň telo posilňujú a regenerujú. Srvátková bielkovina sa dobre vstrebáva, a navyše pôsobí ako antioxidant. Posilňuje imunitný systém a zrýchľuje metabolizmus.
Kolagén je dôležitou bielkovinou, ktorá má nespočetne veľké množstvo pozitívnych prínosov pre ľudské zdravie. Nielen, že pomáha ku krásnemu a mladistvému vzhľadu, ale má aj významnejšiu funkciu. Ide o najrozšírenejší druh proteínu v našom tele, a zároveň je to najstarší stavebný prvok, ktorý tvorí základ pohybového aparátu u cicavcov. Pôsobí pozitívne na pohybové ústrojenstvo, budovanie svalov, stav pleti, správne trávenie, zdravé srdce a cievy, a navyše spomaľuje starnutie. Kolagén je skrátka zázračná bielkovina, ktorá nesmie v našom organizme chýbať.
Kakaové maslo obsiahnuté v našich proteínových tyčinkách má taktiež množstvo pozitívnych prínosov pre zdravie! Kakaové maslo sa vyrába lisovaním z pražených kakaových bôbov, z čoho vzniká žltá hmota podobná kokosovému tuku. Jeho výhodou je vysoká stabilita, a to vďaka antioxidantom, ktoré zabraňujú jeho žltnutiu. Antioxidanty obsiahnuté v kakaovom masle bojujú proti voľným radikálom v tele a zabraňujú oxidačnému stresu. Maslo navyše zjemňuje a vyživuje pokožku, má nižší obsah energie ako iné tuky, zároveň však obsahuje zdravé tuky. Je prírodným zdrojom vitamínov a minerálov a nájdete v ňom vysoký obsah vitamínu E. Navyše pozitívne pôsobí na psychiku a výborne chutí!